Altijd al eens klustips willen krijgen……tijd voor een workshop!

Stel, je wilt eindelijk een keertje dat schilderijtje ophangen of je kraan vervangen maar hebt geen enkel idee waar je moet beginnen. Het eerste dat je dan vaak doet is eens vragen bij de buren, kinderenwerk in uitvoering of vrienden die in de buurt wonen. Kom je er dan ook niet uit…..of merk je dat jullie allemaal dezelfde vragen hebben…kom dan eens langs bij de Kluswinkel.

Hoe gezellig kan het zijn om samen met wat vrienden of buurtgenoten een workshop in onze Kluswinkel te volgen. Wij vinden het enorm leuk om onze kennis over te dragen en jullie VdHeuvel-kluswinkel-300x200op weg te helpen. Als het nodig is maken wij zelfs een proefopstelling zodat u zelf onder begeleiding van onze vakman kunt oefenen.

Niet het juiste gereedschap thuis. Dat hoeft niet onoverkomelijk te zijn. Wij verhuren ook gereedschap. Wellicht zit er iets bij dat u kunt gebruiken.

Voor de workshops vragen wij een kleine vergoeding. In ruil daarvoor krijgt u handige tips en natuurlijk een kopje thee of koffie. Wij hopen snel kennis met u te maken.

Kom bij ons langs of vul het contactformulier in!

Volg ons en like ons!
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *