Onze workshops

Voor particulieren, onderwijsinstellingen en bedrijven bieden wij workshops op maat. De workshops die wij bieden hebben altijd raakvlakken met het onderhoud. Of het nu gaat over het onderhouden van je tuin, je woning, je gereedschap of je fiets wij kunnen je er altijd wel iets over vertellen.

Tuinonderhoud:

Hoe moet je een tuin goed onderhouden. Welke gereedschappen heb je nodig en hou leg je nu een mooie onderhoudsarme tuin aan.

Woningonderhoud:

De workshops die wij kunnen bieden op het gebied van woningonderhoud zijn enorm divers. Van tips over het schilderen (kozijnen, en binnenwanden) tot het ophangen van een schilderij, een gordijnrail of het vullen van de CV-ketel. Vaak horen wij van mensen…’Ik wil wel een schilderij ophangen, maar welk boortje, schroef en plus heb ik eigenlijk nodig. Bij bijzondere vragen maken wij desnoods een proefopstelling zodat u zelf kunt oefenen.

Fietsherstel

Veel mensen vinden het een hele klus om een band te plakken of te verwisselen. In een korte workshop laten wij zien hoe u dat het beste kunt doen. Neem uw eigen fiets mee en wij gaan samen met u aan de slag. Ook het repareren van de fietsverlichting in iets dat veel mensen lastig vinden. Geen probleem, wij helpen u!

Het liefst maken wij onze workshops op maat, afgestemd op uw wensen. Wilt u samen met uw buren meer informatie over bepaalde onderwerpen kom dan gerust eens bij ons langs om te informeren naar de mogelijkheden of vul het contactformulier in. Als er meer dan 5 deelnemers zijn dan gaat de workshop altijd door.